ONZE MOGELIJKHEDEN


LUNCH

Sogno Catering lunches

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan lunches. Inclusief borden, bestek en servetten. De lunches zijn te bestellen vanaf acht personen.  Wij verzorgen ook een Brabantse koffietafel of een uitgebreide lunch met warme items.

HAPJES

Sogno Cateringborrelhapjes

Borrelhapjes zijn te bestellen vanaf 50 stuks.  Per soort bedraagt de minimale afname 10 stuks. Daarnaast is het mogelijk een borrelschaal te bestellen of een borrelplank/knabbelmeter. Ook vegetarische of vegan hapjes behoren tot de mogelijkheden.

BUFFETTEN

Sogno Catering buffetten

Sogno Catering verzorgt voor u een compleet buffet. Een goed buffet wordt bij iedere gelegenheid gewaardeerd. Haal de verfijnde Italiaanse, Spaanse of Franse keuken in huis of vraag een offerte aan voor een buffet op maat. Met speciale (dieet)wensen houden wij graag rekening.


VRAAG ONZE PRIJSLIJST EN/OF BESTELFORMULIER AAN


BARBECUE

RECEPTIE / BORREL / FEEST

FOODTRAILER

Sogno Catering | Barbeque

Graag verzorgen wij uw barbecue aan huis. Inclusief een barbecue met gas, borden en bestek. Ook de sauzen en salades worden door ons verzorgd. Wilt u een barbecue op maat door ons laten uitvoeren? Dan nemen we onze Big Green Egg barbecue(s) mee of de smoker en voeren wij een live cooking-arrangement voor u uit.

sogno Catering | Recepties & borrels

Geen zorgen over de catering van uw receptie, feest, bruiloft, house-warming, opening van winkel, bedrijfsborrel of een andere gelegenheid! Sogno Catering zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Sogno Catering | Kookworkshops

Van november tot en met februari vond je ons (bij goed weer) vanaf 12.00 uur bij het Wandelbos met onze foodtrailer. Meer informatie over de foodtrailer vindt u hier.


Sogno Catering | Tilburg