ONZE MOGELIJKHEDEN


LUNCH

Sogno Catering lunches

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan lunches. (evt. inclusief borden, bestek en servetten). De lunches zijn te bestellen vanaf acht personen. Wij verzorgen ook een Brabantse koffietafel of een uitgebreide lunch met warme items.

BEDRIJFSCATERING

Sogno Cateringborrelhapjes

Sogno Catering is graag uw partner voor uw bedrijfsrestaurant of kantine. Met onze verse, huisgemaakte producten genieten uw medewerkers dagelijks van een heerlijke, gezonde lunch. Ook als vaste leverancier van lunches, traktaties etc. kunt u bij ons terecht. 

BUFFETTEN

Sogno Catering buffetten

Sogno Catering verzorgt voor u een compleet buffet. Een goed buffet wordt bij iedere gelegenheid gewaardeerd. Haal de verfijnde Italiaanse, Spaanse of Franse keuken in huis of vraag een offerte aan voor een buffet op maat. Met speciale (dieet)wensen houden wij graag rekening.BARBECUE

RECEPTIE / BORREL / FEEST

KOOKWORKSHOP

Sogno Catering | Barbeque

Graag verzorgen wij uw barbecue aan huis. Inclusief een barbecue met gas, borden en bestek. Ook de sauzen en salades worden door ons verzorgd. Wilt u een barbecue op maat door ons laten uitvoeren? Dan nemen we onze Big Green Egg barbecue(s) mee of de smoker en voeren wij een live cooking-arrangement voor u uit.

sogno Catering | Recepties & borrels

Geen zorgen over de catering van uw receptie, feest, bruiloft, house-warming, opening van winkel, bedrijfsborrel of een andere gelegenheid! Sogno Catering zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Sogno Catering | Kookworkshops

Onder begeleiding van onze chef-kok Waldrik Kremer bereid je gezamenlijk een 3- of 4-gangen diner. Rond een bepaald thema of seizoen behoort tot de mogelijkheden. Een gezellige, culinaire avond met vrienden, familie of collega's (vanaf 8 pers.).