ONZE MOGELIJKHEDEN


LUNCH

Sogno Catering lunches

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan lunches. Inclusief borden, bestek en servetten en bezorgen in Tilburg. De lunches zijn te bestellen vanaf zes personen.  Wij verzorgen ook een Brabantse koffietafel of een uitgebreide lunch met warme items.

HAPJES

Sogno Cateringborrelhapjes

Borrelhapjes zijn te bestellen vanaf 50 stuks.  Per soort bedraagt de minimale afname 10 stuks. Daarnaast is het mogelijk een borrelschaal te bestellen of een borrelplank/knabbelmeter. Ook vegetarische of vegan hapjes behoren tot de mogelijkheden.

BUFFETTEN

Sogno Catering buffetten

Sogno Catering verzorgt voor u een compleet buffet. Een goed buffet wordt bij iedere gelegenheid gewaardeerd. Haal de verfijnde Italiaanse, Spaanse of Franse keuken in huis of vraag een offerte aan voor een buffet op maat. Met speciale (dieet)wensen houden wij graag rekening.


VRAAG ONZE PRIJSLIJST EN/OF BESTELFORMULIER AAN


BARBECUE

RECEPTIE / BORREL / FEEST

3-gangen keuzemenu

Sogno Catering | Barbeque

Graag verzorgen wij uw barbecue aan huis. Inclusief een barbecue met gas, borden en bestek. Ook de sauzen en salades worden door ons verzorgd. Wilt u een barbecue op maat door ons laten uitvoeren? Dan nemen we onze Big Green Egg barbecue(s) mee of de smoker en voeren wij een live cooking-arrangement voor u uit.

sogno Catering | Recepties & borrels

Geen zorgen over de catering van uw receptie, feest, bruiloft, house-warming, opening van winkel, bedrijfsborrel of een andere gelegenheid! Sogno Catering zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Sogno Catering | Kookworkshops

Elke week bieden wij een 3-gangen keuzemenu aan. Bestellen kan tot vrijdag 12.00 uur, ophalen op zaterdagmiddag. Het menu vindt u op onze Facebook-pagina. De prijs bedraagt € 22,50 p.p..  Met een paar eenvoudige handelingen geniet u thuis van onze catering.


Sogno Catering | Tilburg