Waldrik Kremer

Sogno Catering | Waldrik Kremer

Geboren Drentenaar Waldrik Kremer is chef-kok bij en eigenaar van Sogno Catering Tilburg. Binnen het bestuur van het Gastronomisch Gilde is hij verantwoordelijk voor de portefeuille Wedstrijden. Dit houdt in dat hij wedstrijden mede-organiseert en jureert bij verschillende competities, zoals de HANOS Gouden Koksmuts. Daarnaast is Waldrik al jaren verbonden aan het nationaal kookteam, het Culinary Team the Netherlands. Als Team Manager draagt hij zijn steentje bij, zowel organisatorisch als uitvoerend. “Met het team nemen we deel aan internationale wedstrijden. Ik vind dat wedstrijdkoken een mooie manier is om uiting te geven aan je vak en het is een uitdaging om je te meten met collega’s.” Door het Culinary Team en de wedstrijden heeft Waldrik inmiddels een internationaal netwerk van vrienden en collega’s opgebouwd, wat een verrijking is voor zijn vak en voor hem persoonlijk goud waard is.Euro Toque

In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities. Elke lid van Euro-Toques Nederland heeft zijn eigen keuken en identiteit, maar gemeenschappelijk is de passie, gedrevenheid en vakmanschap. Onze leden bewijzen dagelijks culinair toonaangevend te zijn in een mix van culinaire traditie en vernieuwing op basis van de eerlijke regionale keuken.


Prins Heerlijk

De stichting Buitengewoon leren en werken – Prins Heerlijk heeft als doel de participatie en ontplooiing van jonge mensen met ernstige leerproblemen en/of een functiebeperking. Deze jongeren ontwikkelen zich tot dienstverlenende medewerkers in de horeca, detailhandel en zorg. Zo krijgen ze een positief zelfbeeld en wordt hun zelfstandigheid vergroot.

Prins Heerlijk realiseert dit doel in zes eigen leer-werkbedrijven in de horeca en detailhandel, en in samenwerking met werkgevers in de horeca, detailhandel en de zorg.


Nationaal Kookteam

Het nationaal team bestaat uit geselecteerde wedstrijdkoks die in Nederland vele prijzen hebben gewonnen. Het nationaal team kookt wedstrijden in teamverband in het buitenland volgens de Waccs-normen. Dit zijn veelal wedstrijden warme keuken; het koken van een 3-gangen menu voor 110 gasten, alles ter plaatse bereid. En het verzorgen van een koud buffet met diverse onderdelen zoals showspiegel voor 8 personen ,voor- en hoofdgerechten op bord gepresenteerd, showstuk van chocolade, desserts op bord, fingerfoods en friandises.